Slusk Bladet är Swenlands största nyhetstidning. Där får man veta senaste nytt från hela Swenland. Efter långa diskutioner med Slusk Bladets advokater har vi, som enda websida, fått tillåtelse att publicera deras tidning på internet. Tidningarna är i PDF-format, så du behöver Adobe Acrobat Reader eller bättre fär att öppna dem. Trevlig läsning!
Sluskbladet Nr 2 / 2010
I detta nummer: Urgel Pannkaka har tagit över tidningen! Han har gett alla andra i redaktionen sparken och gjort om tidningen till ett magasin om skokräm! Nej, då! Det är precis som vanligt!
Sluskbladet Nr 1 / 2010
I detta nummer: Nu har det visserligen gått två månader av det nya året, men vi kör en nyårsspecial ändå. Läsa nyårslöften från både redaktionen, läsare och idioter. Eller vänta, redaktionen är ju idioter, så varför nämner jag idioter en gång till för?
Sluskbladet Nr 6 / 2009
I detta nummer: Snart är julen här, så redaktionen kommer med en massa korkade julkklappstips. Ett tips: följ inte redaktionens tips! Annars är det mesta sig likt. Dumma texter och korkade insändaråsikter blandas med dåliga följetänger och lögnaktiga faktatexter.
Sluskbladet Nr 5 / 2009
I detta nummer: Sluskbladet firar fem år, med det digraste numret i sluskbladets historia. På hela 25 sidor kan ni läsa korkade serier, intervju med Uy, lite memoarer och så medföljer det tidigare outgivna Sluskbladet Nr 1/2004 med som bonus.
Sluskbladet Nr 4 / 2009
I detta nummer: John Locke blir landets nya konung, intervju med en "ding" människa och fjärde delen i vår idiotiska rymdsaga "I rymden kan ingen höra dina idiotiska uttalanden".
Sluskbladet Nr 3 / 2009
I detta nummer: Stor intervju med korvförsäljaren Gunnar Kioskman och tredje delen i vår idiotiska rymdsaga "I rymden kan ingen höra dina idiotiska uttalanden".
Sluskbladet Nr 2 / 2009
I detta nummer: Premiär för den nya serien "John Locke", intervju med trädhataren Per Djurman och andra delen i vår idiotiska rymdsaga "I rymden kan ingen höra dina idiotiska uttalanden". Dessutom recenseras Torgny Nesskalls debutroman "Urgens Återkomst".
Sluskbladet Nr 1 / 2009
I detta nummer: För första gången i världshistorien kommer ett nummer av Sluskbladet ut FÖRE deadline. Ingen vet hur det gick till, men regeringen har tillsatt en utredning som ska ta reda på det. I övrigt är det mesta sig likt, det enda som skiljer sig åt från tidigare nummer är att i detta nummer börjar en ny följetång, "I rymden kan ingen höra dina idiotiska uttalanden".
Sluskbladet Nr 4 / 2008
I detta nummer: I detta nummer: Jultema, med allt vad det borde innebära; julklappstips, den årliga julintervjun med Lars Deskjet. Och som vanligt får ni läsa fjärde delen i "Urgel Pannkakas dagbok".
Sluskbladet Nr 3 / 2008
I detta nummer: En ny avdelning som vi kallar "Lars Deskjets visdomsord". Men om de är så visa låter vi vara osagt... Dessutom det vanliga, intervju, tävling och tredje delen i "Urgel Pannkakas dagbok".
Sluskbladet Nr 2 / 2008
I detta nummer: Lite (bara lite, inte så mycket alls. Det är bara såpass att ni märker det) temanummer om ved. Andra delen i "Urgel Pannkakas dagbok" samt en intervju med Urgel Pannkaka själv!
Sluskbladet Nr 1 / 2008
I detta nummer: Årets första nummer! Nyårslöften: Redaktionen talar ut, intervju med Leif-Runar, ny följetång och en bäver. Nej, jag skojar bara. De tär ingen bäver med.
Sluskbladet Nr 8 / 2007
I detta nummer: Nu är det jul igen! Julnummer med allt vad det innebär, en något skruvad intervju med Lars Deskjet, extra påkostat avsnitt av serien Takmatta och åttonde delen i "Leif-Runar - Dead or Alive, tack", som i detta nummer är lite längre än vanligt.
Sluskbladet Nr 7 / 2007
I detta nummer: Slusk-Dagen och nästan alllt du behöver veta inför denna stundande högtid, en intervju med en Urgen Pannkaka och Korkil, tredje avsnittet av serien Takmatta och sjunde delen i "Leif-Runar - Dead or Alive, tack".
Sluskbladet Nr 6 / 2007
I detta nummer: En intervju med en rysk idiot, Andra avsnittet av serien Takmatta och sjätte delen i "Leif-Runar - Dead or Alive, tack".
Sluskbladet Nr 5 / 2007
I detta nummer: En intervju med trädhataren Per Djurman, Nypremiär för serien Takmatta och femte delen i "Leif-Runar - Dead or Alive, tack".
Sluskbladet Nr 4 / 2007
I detta nummer: En hemlig intervju med en sprängmedelsexpert, Torgny Nesskalll berättar om sin hemslka dejt och fjärde delen i "Leif-Runar - Dead or Alive, tack".
Sluskbladet Nr 3 / 2007
I detta nummer: En riktig intervju med Mr Papers, En nyskriven text av Torgny Nesskalll och tredje delen i "Leif-Runar - Dead or Alive, tack".
Sluskbladet Nr 2 / 2007
I detta nummer: En skruvad intervju med Mr Papers, En klassiker skriven av Torgny Nesskall och andra delen i "Leif-Runar - Dead or Alive, tack".
Sluskbladet Nr 1 / 2007
I detta nummer: Torgny Nesskalls-special! Författaren intervjuas, tilldelas priser och görs till åtlöje! Dessutom börjar den nya följetången "Leif-Runar - Dead or Alive, tack". Nytt för detta nummer är även Läsarnas fotosida.
Sluskbladet Nr 9 / 2006
I detta nummer: Det stora julnumret! Julklappstips, intervju med Karl Rak och sista delen i "Sagan om Kapten Bealos".
Sluskbladet Nr 8 / 2006
I detta nummer: Intervju med Skellett-Sven, Fjärde delen i "kapten Bealos", tredjepristagaren i sommardagbokstävlingen. Dessutom avslöjas valresultaten i årets val.
Sluskbladet Nr 7 / 2006
I detta nummer: Intervju med Sten Grus, Partipropaganda för April, april-listan och Städpartiet, och tredje delen i nya följetången "Kapten Bealos". Dessutom publiceras andrapristagaren i sommardagbokstävlingen.
Sluskbladet Nr 6 / 2006
I detta nummer: Intervju med Järnhår, Partipropaganda för Sluskpartiet och andra delen i nya följetången "Kapten Bealos". Dessutom avslöjas vinnaren i sommardagbokstävlingen.
Sluskbladet Nr 5 / 2006
I detta nummer: Intervju med J0r_gsk, Partipropaganda för Trädpartiet och första delen i nya följetången "Kapten Bealos".
Sluskbladet Nr 4 / 2006
I detta nummer: Intervju med Sven-Erik Adolfsson, propaganda för Kolanappsfanatikernas gemensamma intresseparti (KGI) och sista delen i "Järnhår VS Plasthår".
Sluskbladet Nr 3 / 2006
I detta nummer: Intervju med Glasse Sundström, propaganda för idiotpartiet Töntiga Ångdrivna Gubbar På Andra Riktigt Tråkiga Investeringar Efter Tio (Tågpartiet) och sjätte delen i "Järnhår VS Plasthår".
Sluskbladet Nr 2 / 2006
I detta nummer: Intervju med Urgel Pannkaka, propaganda för idiotpartiet Ny Diktatur och femte delen i "Järnhår VS Plasthår".
Sluskbladet Nr 1 / 2006
I detta nummer: Två reportage och en intervju, professorns vikarieras av en författare och fjärde delen i "Järnhår VS Plasthår".
Sluskbladet Nr 5 / 2005
I detta nummer: Intervju med Lars Deskjet, professorns sista chans att skriva något bra och tredje delen i "Järnhår VS Plasthår".
Sluskbladet Nr 4 / 2005
I detta nummer: Proffessor C Hallomsafts första artikel i Slusk Bladet, Första delen i "Järnhår VS Plasthår" och så avslöjas vinnarna i Sommarbilden 2005.
Sluskbladet Nr 3 / 2005
I detta nummer: Intervju med Kung Kolanapps odugligaste livvakt, sommartävling med fina priser och upplösningen i följetången "Ondskans arvtagare".
Sluskbladet Nr 2 / 2005
I detta nummer: Intervju med världens starkaste skurk, Leif-Runar och första delen i följetången "Ondskans arvtagare".